International Love

Step-Up-Revolution-poster

Har ni icket sett den fjärde Step Up-filmen så kan jag verkligen rekommendera er till att göra detta! Hade tom. glömt att jag ”lånat” denna film! Sjukt bra musik, tom. hundarna digga den! Nu har vi lite nya freestyle-moves kanske? haha  😉

 

 

Jaha, vad ska vi hitta på nu då?! Jag ska INTE somna i soffan ikväll som jag gjorde igår kväll. Vaknade vid 2:30 med en hund bredvid mig, när jag går upp och lägger mig sover Thelma i min säng, så ja, det var ju bara att knö med en till hund där! <3

Imorgon ska vi ut bland alla muppar i Jönköping och handla lite stuffz! Förmodligen lär vi inte vara ensamma, som vanligt är man ute bland så många andra i sista sekund.
Men vad gör det? Jag har aldrig fått panik och kommer troligtvis aldrig att få någon panik heller. Allt ordnar sig ändå så!IMG_50699

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *