Hundträning!

Igår var vi ute och tränade för ”jag-vet-inte-100ade-gången” 😀 Mycket hundträning har det blivit hittills iaf. Angelica och jag tränade själva igår, med fokus på lydnad, just nu är det nästan enbart det med fokus på Ikka. Fått mycket bra tips för hur jag ska träna denna lilla stjärna! 🙂
Thiva och jag har inte riktigt kommit igång med vår Rallyträning, vi har tränat en del under vintern i Atomhallen, men det är faktiskt ett rätt stort steg från Fortsättning till Avancerad eftersom högerhandlingen kommer in i bilden, plus att då varje moment måste köras in med att också kunnas tas från höger sida. Puh.
Just nu räcker det med att fokusera på Ikka ett tag, som fått vänta alldeles för länge på riktig träning, just för henne. <3

Angelica tog lite bilder på oss och det ser faktiskt riktigt snyggt ut på bilderna 😉_DSC23877 _DSC23788_DSC23811_DSC23855_DSC24222Denna vecka kör vi fokus på läggande under gång. Ett moment som suttit perfekt som tydligen just nu är helt borta. Så lika bra att köra om hela momentet och har fått tips om ett helt nytt sätt, för mig att träna in det. Verkar fungera perfekt på Ikka som mycket gärna slänger sig ner så fort hon kan med rätt belöning. Imorgon blir det ännu mer träning, perfekt 😉

1 reaktion på ”Hundträning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *