RLD F Thiva !

Helt sjukt att lilla Thiva nu tagit sin andra titel! 🙂
Vad som är mest sjukt är väl att hennes extra-matte fått upp ögonen för att tävla, det är ju skitkul! 😀 Äntligen kan man känna att man har något att träna inför, att man får credit för allt jobb och all träning man lägger ner! Det känns som att det är det jag saknat de senaste åren.

Tävlingen i Borås kändes grymt bra. Vi gick in relativt avslappnade, med en tanke om att vi gör så bra vi kan helt enkelt. Eftersom vi håller på att träna om ”Sitt, Stå Gå runt” och ”Snurr under gång” så var det väl självklart att jag hade tanken inställd på att vi gör så gott vi kan, snurrar hon inte första gången, visar jag en gång till annars går vi vidare för vi behöver träningen.

Banan såg helt skum ut när vi fick den, tydligen såg inte domarens bana ut alls sådär utan det hade blivit något fel när hon mailat över den. Den var väl medel-svår skulle jag säga under banvandringen, mycket olika moment och givetvis både snurr och stå gå runt fanns med! Vi kan ta vårat 3 kvalificerade resultat här! Whaa! Kände hur jag själv började tänka sådär stressat igen, och hur jag själv blev mer och mer nervös. Det brukar räcka att springa och kissa en gång, men denna gången var det tredje gången jag var iväg! Försökte att inse att det liksom inte är hela världen om det inte går bra, vi ligger faktiskt i om-träning helt på några moment som dessutom är med på banan… Jaja, försökte att ställa om tanken på att vi har faktiskt ytterligare två tävlingar kvar om vi inte klarar oss på denna så då blev jag lite mer avslappnad iaf.
Uppvärmningen strax innan det var vår tur kändes Thiva väldigt trött och seg på. Försökte busa upp henne så mycket som möjligt men kände ändå att det kanske är lika bra att bara köra på, jag vet ju att hon kommer igång ordentligt så fort hon sitter bredvid startskylten, då hon fattar att det är Rallylydnad och när hon hör orden ”ska vi köra?” så taggar hon till något enormt! Vilket hon gjorde nu också!

Här ser ni banan då ja!

Nummer 1 är slalom, på typ fel håll?! 😛
Nummer 3 svänger åt höger mot nummer 4.
Sväng vänster som är nr 6 är givetvis just Sväng vänster, mot nummer 7, där slalom var ungefär som på bilden, spiralen som är nummer 10 är något sned också.
13 och 14 är givetvis också felvända! 😉

DSC_0044

 

 

Allt kändes super under banans gång, på skylt nummer 2 satte hon sig något snett bredvid mig vilket blev sned1.
Vi kommer fram till Snurr under gång och hon gör det helt perfekt! <3
På skylt nummer 11 får vi fys1 eftersom hon studsar mot mig på tillbakavägen till vänster ingång.
På skylt nummer 13 som är ”Sitt, stå, gå runt” kändes som Thiva fixade det här helt perfekt, givetvis var det ändå några avdrag, sen1 fick vi för hon inte ställde sig upp direkt. Hon stod så absolut still hon bara kunde, aldrig varit så nöjd med henne i det momentet, men det resulterade i Oro1 så helt still stod hon nog inte ändå! 😉

Det blev totalt; 2 + 6 = 8 poäng = 92 poäng och en 5:e placering! Duktiga skithund! <3
DSC_0046

<3 RLD N RLD F Thiva <3

Thiva_rallyF

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *