Hur gick det?

Ja precis, hur gick det med tävlingen? Det gick finfint! Banan såg rätt lätt ut på pappret, i princip bara runt, inga konstigheter med massa koner osv. Avståndet mellan skyltarna var maxat för en kvinna som var sittandes i permobil tävlade.DSC_0312Denna tävlingen kändes klockren, precis så som det ska vara ! Vi missade på en del saker dock.
På skylt 4 dvs backa sitt tog jag visst ett steg extra? Vilket man självklart inte själv tänker på.
Nummer 10 som är Ligg och ett av våra bästa moment fick vi ”fel övning” på, tydligen så la hon sig aldrig ner vilket syntes för dem men inte speciellt tydligt för mig.
På nummer 12 sväng vänster gick jag för nära och hon slog i tassen i skylten.
Skylt nummer 13 är det jag som tjuvstartar igen ja, litar inte på att hon står utan att hon sätter sig eller vänder sig, träna träna träna!
Allt detta resulterade iaf i 78 poäng !
Kommentarer;  Tänk på att låta hunden fullfölja momentet. Härlig hund med bra attityd!
DSC_0310Det var en super rolig tävling och det fanns alltid något att titta på eftersom utställningen med massa försäljare låg bara några hundra meter bort! Riktigt gött att få tävla på en fotbollsplan också! Så *trumvirvel* här är ni nu RLD N Thiva ! hahah den lilla blandrasfisen har tagit en titel! 😀 Hon som aldrig gått en kurs eller ens visste vad en brukshundklubb MED hundar var innan vi gick vår Rally-kurs! DSC_0293Så ja, nu tränar vi fortsättningsklassens skyltar för fullt. Har MYCKET att träna på som inte sitter, men för att helt inte ”tappa” lusten till att tävla som jag nu fått har vi faktiskt redan anmält oss till en tävling igen! 🙂 Whaaa ! Äsch .. Det kan bara gå åt helvete och det har ju funkat hittills! 😉

Här är lite bilder iaf, blir inte alls lika mycket fotande när man själv tävlar och är nervös hoho!

_DSC9005 _DSC8994 _DSC9036 _DSC9047 _DSC9050 _DSC9063 _DSC9057 _DSC9069 _DSC9075 _DSC9073

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *