Några fotograferade dagar!

Tänkte mest att ladda upp lite bilder från några dagar den senaste veckan och skriva av mig lite. Det blir inte så jätte långt men här kommer en del iaf! 🙂

Söndag

Liten släkt-träff i Sund hos Christer och Irma med Erika, Enrico och Ingrid hemma från Italien. Mormor var med också! 🙂

_DSC6650 _DSC6708_DSC6612 _DSC6682 _DSC6622 _DSC6630 _DSC66855 _DSC66933 _DSC67455

Måndag

Vaknar helt dööö-varm vid klockan halv fyra, kan verkligen inte sova, varken på övervåningen eller i soffan på nedervåningen. Klockan går och jag känner mig lika pigg som en lördag efter en jobbvecka, dvs. omöjligt att somna om.. Klockan går lite till och jag ser att  det är riktigt klart ute och att solen håller på att gå upp. Då får jag en toppen idé och bestämmer mig för att ta med mig Thelma och Ikka iväg på en liten biltur och givetvis tillsammans med kameran. Vi åker upp till det ställe jag tycker om att fotografera mest på, givetvis när man får vara där själv också Nässjö’s Golfbana! 🙂
Kliver ur bilen lite försiktigt eftersom det faktiskt står en husvagn parkerad där uppe. Går emot baksidan av restaurangen för jag vet att man får snygga bilder där över sjön, kyrkan och där solen snart kommer att gå upp, pillar lite med kameran och går i rask takt takt då jag skymtar något brunt i ögonvrån på vänster sida om mig. HELVETE hinner jag tänka. Får en mindre chock och bara stirrar, rakt in i ögonen på det vackraste djur jag sett! _DSC6788

Bilder är så jäkla suddiga, ja för en pedant fotograf som jag numer kallar mig själv, så är de verkligen suddiga. Anledningen är för att jag började skaka. Visst jag har teleobjektiv och har zoomat in en bit men jag var inte speciellt långt ifrån detta vackra djur och det kändes. Helt sjukt må det låta men precis som på den ”gamla goda tiden” när jag farmade ”rare pets” (sällsynta djur) i world of warcraft. Detta är bara 10 x häftigare! 🙂

_DSC6813

Jag fick några vackra bilder på skogen och soluppgången också. <3

_DSC6817 _DSC6845_DSC6887

Onsdag

Blev en tur till Liseberg, vi var helt klart INTE ensamma. Herregud vad folk det var som hade samma tanke som vi den dagen. Iof kanske det alltid är sådär mycket folk i Juli, då vi tidigare aldrig varit där vid denna tidpunkt. 🙂
Spelade mest spel i spelhallen eller fiskade upp gosedjur med ”gripen”. Det är så sjukt kul att fundera ut taktiker och de funkar riktigt bra också! Vadå spelberoende ! 😀
Har enbart bilder från mobilen så de får utebli! 😉

Trodde jag skulle uppdatera mer men det har inte blivit mycket mer ”spännande” fotografering än så. Jo i fredags var jag och Ikka och kollade in nöt-tävling igen! Det får faktiskt en helt egen post imorgon. Men det duger väl? 😉
Fick äntligen lite träning gjord med hundarna idag. Skriver mer imorgon!

puss o kram

 

Måste ju bara ge ett smakprov inför posten med vallningsbilderna! 😉_DSC7363

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *