Jahaja! Det var de!

Varför har jag inte tävlat förut?
Vårat mål idag var först och främst att komma iväg till Västervik, vid 5 i morse kände jag mig jäkligt tveksam men packade in alla hundarna i bilen och åkte en timme senare. Inte varit så farligt nervös fören igår, det var hemskt, det enda som snurrade i mitt huvud var ”om det händer, om vi gör så, om jag inte klarar det här, har jag packat det här, kan vi det här momentet..” osv. Vilket alltid varit min svaga punkt, att inte tro på sig själv. Så idag när jag åkte dit så struntade jag faktiskt i det. Man får bli besviken om man inte är nöjd, så är det bara! Det viktigaste är att man försöker!
Vi gick banvandring och banan kändes väl hyfsat svår, mycket koner på planen som såg rätt förvirrande ut. Kändes som jag hade koll på det stora hela iaf. Shit vad 8min går fort.. Det är skillnad på de 2min man kör platsliggning, haha!  Vi hade startnummer 16 men flera hade strukit sig på morgonen så vi gick ut tidigare. Det regnade men inte överdrivet mycket för att störa oss. Så fort vi klev in på planen försvann all nervositet, det var bara jäkligt roligt! Jag hoppas att det syntes också för Thiva har aldrig hört mig prata så glatt med henne! 😀DSC_0055Vi fick 81 poäng med avdrag för saker som i princip enbart var mina fel. Det ska vi nu träna till ordentligt så ska vi köra järnet i nästa tävling! Satan vad taggad jag vart! Vi stannade givetvis kvar tills andra gruppen också gått, för sportslig som man är så tillhör det normalt hyffs! 😉 Kollar sedan poängen och ser att vi kom tvåa! Inte illa pinkat lilla Thiva på prispallen <3 😀

2. Evelina Sandblom Thiva Forserum BK 81p Kvalificerande Ej stambokförd hos SKK

DSC_0047Thelma och Ikka har legat i bilen och sovit/tuggat ben under dagen, de har fått nosa och träna lite på ett nytt ställe som luktade väldigt spännande. De har skött sig exemplariskt <3

-puws-på-er!-

2 reaktioner på ”Jahaja! Det var de!

  1. Grattis! Jag tycker att rallyn är jättebra när man vill få upp tävlingsvanan. det känns inte så strängt och det är många som missar :p själv är jag skitnervös för att starta i fortsättningen på nästa tävling :p

    1. Åh vad roligt! Jag var med dööö-nervös idag. Men längtar tills vi får gå upp en klass, hatar det där jäkla kopplet, inte för hon drar i det utan för JAG drar i det, håller för kort, tappar, snubblar! 😛 Lycka till på er tävling!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *