Bilder från Nöt-vallningen

Jahapp, hur gick det då?
Det blir alltid några veckors hopp mellan mina blogg-inlägg nu för tiden! 😉

Vår avslutnings-tävling på Rallykursen gick över förväntan. Fy sjutton vad nervös jag var, så nervös att jag typ gick ifrån min hund innan hon ställde sig upp ordentligt på ”Stå”. Men vi klarade det! Får vi över 70 poäng är jag jäkligt nöjd, men tanke på hur nervös jag är. Men vi fick ihop 93 poäng vilket är mer än vad jag hade väntat mig! 🙂
Nu har vi inte tränat Rally alls mer än lite små moment så förhoppningsvis har denna träningen fått sjunka in ordentligt. Ska ut till klubben och träna ikväll så vi är redo för tävling! Det får gå som det går, jag är nöjd med att komma ut och börja tävla helt enkelt.

Igår åkte vi till Åtvidaberg, ca 2 timmars bilresa så bilen gick hemifrån strax efter klockan 6, sen gällde det att hitta ut till hagarna bland golfbanor och rondeller. Satt ute i ca 10 timmar, vilket kändes igår. Var helt avliden igår kväll när man kom hem igen, men så jäkla gött. Hatar att inte ha någonting att göra i mer än 2 dagar i sträck, blir sjukt rastlös! 🙂
Hundarna igår var riktigt duktiga, det var inga lätta kvigor som vallades, antingen stod de helt stilla för hunden hade för lite tryck eller så rymde de iväg till träd eller ”hem”, de duktiga hundarna hade tom. lite svårigheter att hålla koll på de ordentligt.
_DSC1418_DSC1294_DSC1296 _DSC1297_DSC1298_DSC1327_DSC1352_DSC1425 _DSC1404 _DSC1535 _DSC1569 _DSC1392 _DSC1388 _DSC1394 _DSC1396 _DSC1400

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *