Dagens underhållning

Ugh! Skulle visst skriva ett inlägg i morse men tappade lusten helt haha. Nu kan jag dock skriva! Sooo whats up? Idag har vi bara slöat, jag och hundarna, kört lite aktivering och en längre promenad bara. Annars nöts det mest CV och de där förbannande ansökningarna. Lusten och ”chansen” att starta eget kommer ett steg närmre för var dag kan jag ju tala om!

Annars är det gaming som gäller! Finally dingat 50 i Borderlands 2 och nu börjar spelet kära vänner!  Ni ska få en fin liten bild på en snygg outfit jag fick idag!

zuuuup schweden? ^_^

Yeye! Ska skriva en längre och bättre recension för er som är intresserade att läsa sedan. Just nu har jag bara levlat en Siren till 50 som är maxlevel och för mig som är ”hardcore-spelare” eller sk. ”no-life-gamer” (för folk som inte vet vad vi gamers sysslar med mestadels) gick det riktigt fort och var aldrig tråkigt eller drygt. (Jag har spelat x antal spel i timmar, dagar, veckor, månader.. BARA för att. Den känslan är såååå sjukt najs att slippa ska ni veta!)
Borderlands 2 är även co-op upp till 4 pers, vilket gör det extremt roligt och varierande. Grafiken är som ni ser inget extremt utan ja ”cartoon-grafik” vilket ger känslan av lite mysig old-school! Jahaja, råkar visst skriva en recension redan nu. Så nu vet ni! Här kommer picz!  ^_^

Snyggaste bilen ever! 😉

 

Humorn är riktigt slående! Får visa er mer en annan dag!

 

Imorgon blir det en fullspäckad och förmodligen sjukt underhållande dag!
Ha det gött, sov sött och pussa er råtta, katt, orm, hund, mus, hamster, iller, fågel, tamgris, ko, häst, höna, man (erhm?) en extra gång idag! Hihi 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *