Grattis Thelma <3

Skulle skrivit ett inlägg förra helgen men har varken orkat eller haft tid! Hann dessutom med att bli rejält förkyld och sjuk förra helgen efter min veckas jobb! Denna veckan jobbade jag halva som tur var! 🙂
Nu finns äntligen lite tid!

Min kära stumpa Thelma fyllde ju hela 11 år förra söndagen! <3 

Här kommer lite bilder! Har inte alls mycket bilder från våra första år ihop, de finns liksom inte i digital form 😉 Annars finns det määäängder av bilder. här kommer några!

thelma_söto theeeeelma Söta Thelma liten temmlaaa thelma vink stor söööööööööötnows OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA thelma mig6 mig4 _MG_9140 MC och Porschefälgar 009 26-03-07 (2) DSC_0025 DSC_0019 IMG_1812 IMG_4074 _MG_0415Ska klippa ihop en film med alla hundträningsfilmer och roliga klipp jag har med hundarna!  Får se när den blir klar! Puss o kram! 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *