I could be the one

Bara jag som älskar denna video? Lagom psycho för min smak, låten börjar väl dock bli något uttjatad nu! xD

Jaha vad händer då? Jobbar på, sover på helgerna typ haha! Tränar givetvis hundarna också! I söndags var vi sjukt många som tränade både Rally-lydnad och Agility, riktigt kul! 😀
Fick tyvärr skjuta upp det som skulle hända sist jag skrev, men snart så!

Igår åkte jag och hundarna ut på äventyr, kör in på en rätt smal skogsväg som jag trodde var mer plogad än vad den faktiskt var. Skulle vända men det var djupa diken på sidan av vägen så körde längre och längre upp och tillslut var jag långt upp på skogsvägen.. Ser ju att det är skare i snön men försöker ändå vända där traktorn kört ner mycket av snön. Fastnar givetvis med ena däcket och kommer loss precis så som pappa lärt mig att göra om man fastnar, då fastnar hjulen istället på ett annat och så håller jag på en stund tills jag inser att detta inte kommer att gå alls.. Ringer givetvis Jimmy som är min räddare i nöden som vanligt men han jobbar en stund till så medan jag ser solen gå ner framför mig sitter jag och hundarna i bilen och väntar på att dö.. Ja det kändes verkligen helt hopplöst, jag som är så jävla mörkrädd med. Medan hundarna spanar mot skogen med stora ögon och följer svarta skuggor börjar jag överväga hur man kan få av grankvistar och liknande utan kniv.. Tittar bakåt långt bort på vägen och ser en stor gul piketbuss, en gammal skrutt som man ser i skräckfilm.. ”Nu är det kört, nu kommer det någon sjuk psykopat och skjuter oss och gör kebab av hundarna…”
Men inte då! Börjar gå mot bilen som kör mot oss och ut ur bilen kliver en kvinna. Hon frågar om jag behöver hjälp och att hon såg oss när hon släppte sin hund längre bort vid skogen. Vi kopplar ihop bilarna och hon drar upp min lätta bil på nolltid, backar tillbaka och hon väntar ifall man fastnar igen, det gör jag inte och vi kunde båda två köra ut från skogen! Tack som fan räddande människa! Vad är oddset på att det en timme senare på samma öde plats också kör in en bil för att släppa hund där?? Jag tror på karma och ödet, finns inget som kan säga emot det nu!  <3

_DSC0972

Vi körde upp mot golfbanan när vi ändå passerade och tillsammans tittade vi på solnedgången jag och hundarna. Några rådjur hoppade förbi oss också <3

_DSC0986 _DSC1131

_DSC1191

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *