Gamers get girls!

Idag har det inte hänt spec. mycket i detta hus! Fick provsvaren från vet. om Thelmas tumör, den var godartad och ingen elakartad som skickar ut metastaser till tex lungorna. Så himla skönt, nu kan man slippa tänka på den iaf. Pigg och galen är hon ju som vanligt så! <3

Imorgon ska det bli strålande sol, ska upp tidigt för att få lite mer frisk luft än vad vi fått idag då det endast blivit kortare promenader och ett besök hos farmor. På lördag tar vi packet och beger oss till Göteborg för MyDog hundmässa! Sååå roligt att träffa några av våra gamla klasskompisar också, Thelma kommer att bli ”utter-glad”!  😀
Orkar inte skriva så mycket mer så här får ni lite fakta istället!

Puss och Kram!Gamers Get Girls
Created by: OnlineUniversity.net

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *